Mexicansk limonade

Mexicansk limonade

Det står lidt stille her på bloggen, jeg ved det godt. Det er sådan set ikke fordi at jeg har glemt den. Jeg arbejder bare meget på et andet projekt. Du har kunnet læse om det tidligere her på bloggen. Jeg har åbnet en webshop itzcali.dk, hvorfra jeg sælger smykker fra Mexico. Alle smykkerne er produceret i sølv, forgyldt sølv eller rosa forgyldt sølv. Jeg samarbejder med en nogle mindre designvirksomheder i Mexico, hvor vores fokus er på høj kvalitet samtidigt med at smykket gerne må have lidt kant, så man kan skille sig ud med det på. Jeg synes selv, at smykkerne på ret fin vis både viser den latinamerikanske varme samtidigt med at de passer ind i en nordisk og noget mere minimalistisk stil.

Mexicansk limonade

Mexicansk limonade og andet

Der ligger meget arbejde i at starte en webshop og der er meget nyt at lære. Jeg har f.eks. været nødt til at sætte mig ind i toldregler og import af varer fra 3. verdenslande. Det er ret besværligt, men jeg vil nu sige, at jeg er ret habil i importregler med speciale i Mexico. Jeg har også skullet lære helt generelt om skat og momsregler i Danmark. Heller ikke det letteste jeg har prøvet, meeeen det går. Markedsføring er et kapitel for sig. Jeg har aldrig overhovedet beskæftiget mig med reklame før. Derfor har det og er stadig en lang proces og det tager tid. Jeg har fundet ud af at Facebook virkelig batter, og at det godt kan betale sig at investere lidt penge her. Herudover benytter jeg mig også af content marketing og det her hvor dette blogindlæg kommer ind i billedet. På itzcali.dk har jeg nemlig lagt opskriften på mexicansk limonade op. Den er super forfriskende, kølende på en varm sommerdag og meget nem at tilberede. Du kan finde opskriften på mexicansk limonade lige HER.

Jeg håber, at du også generelt har lyst til at tage et smut forbi itzcali.dk. Jeg skal nok finde tid til snart at lægge en ny opskrift op her på tacotaco.

¡Buen provecho og rigtig god sommer!

Mexicansk limonade